Kitwerken

Is uw badkamer aan een nieuwe tegelwand toe of dient uw toiletruimte gerenoveerd te worden? Wilt u advies over duurzame tegelvloeren of bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw nieuwe woning? Prins Tegelwerken is u graag van dienst bij elk van deze vraagstukken! Maak een keuze via het menu om meer te lezen over de diverse diensten die wij aanbieden.


Kitwerken

Prins Tegelwerken levert optimale service. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het zetten en leggen van tegels, maar ook zeer bedreven in kitwerken. In sommige ruimtes kan dit van essentieel belang zijn om de kwaliteit van de kitranden en eveneens de tegels te waarborgen. Neem bijvoorbeeld de badkamer, waar het bijna altijd vochtig is. Kitranden die kunnen in zo’n ruimte na verloop van tijd loslaten, met als gevolg dat water langs de muren wegsijpelt en schimmels en bacteriën ontstaan. Om lekkage en erger te voorkomen, is het van groot belang het kitwerk door een gerenommeerd bedrijf te laten onderhouden.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst op het gebied van kitvoegen en het verhelpen van badkamer- en voeglekkages. Op professionele wijze herstellen wij beschadigde kitranden en brengen het juiste hechtmateriaal aan op de tegels aan de wand of op de vloer. Is er sprake van lekkage aan uw kitwerk, bent u van plan uw badkamer te renoveren of heeft u op andere wijze behoefte aan een deskundig kitwerker? Neem direct contact op met Prins Tegelwerken via 06 – 2275 4147 of via info@prinstegelwerken.nl.

Terugbelverzoek

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Foto's