Tegelvloeren plaatsen

Is uw badkamer aan een nieuwe tegelwand toe of dient uw toiletruimte gerenoveerd te worden? Wilt u advies over duurzame tegelvloeren of bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw nieuwe woning? Prins Tegelwerken is u graag van dienst bij elk van deze vraagstukken! Maak een keuze via het menu om meer te lezen over de diverse diensten die wij aanbieden.

    Tegelvloeren plaatsenTerug

Tegelvloeren plaatsen

De vloer is één van de belangrijkste elementen van de inrichting van een woning. De kleur, het materiaal en de structuur van uw vloer bepalen niet alleen de sfeer in huis, maar zijn vaak ook van invloed op de keuze voor een specifieke kast, bank of tafel. Tegelvloeren zijn favoriet. Tegels kunnen tegen een stootje, werken niet en houden de warmte lang vast. Dit maakt een tegelvloer de ideale keus indien u vloerverwarming heeft of van plan bent aan te leggen. Bovendien zijn tegels gemakkelijk schoon te houden en vergen zij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer, nauwelijks tot geen onderhoud.

Prins Tegelwerken is gespecialiseerd in het leggen van de meest uiteenlopende tegelvloeren. Kiest u voor een lichte marmervloer of gaat u toch voor een keramische tegel in warme aardetint? Wenst u uw woning een landelijke, strakke of romantische uitstraling te geven? Onze medewerkers adviseren u graag welke vloer het beste bij uw woning past en zorgen ervoor dat deze ten slotte geplaatst en prachtig afgewerkt wordt. Geniet van vele jaren woonplezier met een tegelvloer van Prins Tegelwerken!

Terugbelverzoek

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Foto's