Tegelwerk wand en vloer

Is uw badkamer aan een nieuwe tegelwand toe of dient uw toiletruimte gerenoveerd te worden? Wilt u advies over duurzame tegelvloeren of bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw nieuwe woning? Prins Tegelwerken is u graag van dienst bij elk van deze vraagstukken! Maak een keuze via het menu om meer te lezen over de diverse diensten die wij aanbieden.

    Tegelwerk wand en vloerTerug

Tegelwerk wand en vloer

Van origine dienen tegels ter bescherming van wanden en muren. Vandaag de dag heeft tegelwerk niet alleen een beschermende maar vaak ook een decoratieve functie. Met ieder type tegel creëert men immers een andere sfeer in de woonkamer, badkamer of keuken. Het materiaal van de tegel bepaalt grotendeels de uitstraling van uw vloer of wand. Kiest u voor strak en modern, of toch voor warm en romantisch?

Prins Tegelwerken biedt voor zowel binnen- als buitenruimtes keuze uit een gigantisch assortiment van tegels van diverse materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van natuurstenen tegels en kunnen u uitgebreid adviseren over de duurzaamheid van iedere tegelsoort. Bovendien plaatsen wij de tegels met uiterste precisie voor een prachtig eindresultaat waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft!

Terugbelverzoek

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Foto's