Over ons

Prins Tegelwerken is al ruim 20 jaar dé specialist in het plaatsen van tegelwanden en - vloeren in de regio Vaassen. Wat begon als een kleine onderneming, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een flinke dosis ervaring. Het enthousiasme, vakmanschap en de kennis van onze medewerkers zijn de kernwaarden van onze dienstverlening. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al vele particuliere en zakelijke klanten mogen voorzien van de mooiste vloeren en wanden.

Complete renovaties

Prins Tegelwerken verzorgt echter ook complete renovaties van keuken, badkamers, toiletten en overige ruimtes. U kunt bij ons terecht voor een gecoördineerde uitvoer van al uw sloop-, stuc-, loodgieters- en timmerwerkzaamheden. Dankzij onze nauwe samenwerking met vaste installateurs en stukadoren zorgen wij ervoor dat de juiste vakmensen worden ingeschakeld voor uw klussen. Deze service scheelt u niet alleen tijd en geld, maar garandeert u bovendien een eindresultaat van de beste kwaliteit!

Werkwijze

U bent van harte welkom bij Prins Tegelwerken te Vaassen, waar onze gediplomeerde medewerkers u kunnen adviseren over de te kiezen tegelsoort voor uw vloer of wand. Tevens kunt u direct een offerteaanvraag indienen. Eén van onze medewerkers zal dan een bezoek brengen aan de te renoveren of te betegelen ruimte en een nauwkeurige schatting maken van de verwachte kostprijs. Afhankelijk van de in te schakelen partijen, zal de renovatie of het tegelwerk vervolgens zo snel mogelijk worden gestart.

Terugbelverzoek

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.